010-2360981 info@devitalemens.nl

Tarieven en vergoedingen therapie

Intake individuele therapie 60 minuten €  95,-
Sessie individuele therapie 60 minuten €  95,-
Niet nagekomen afspraak/ te laat afgezegd €   65,-
Rapportage €  95,-

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief btw.  

Praktische informatie

Spreekt wat je gelezen hebt je aan? Je bent van harte welkom om contact op te nemen voor een telefonische kennismaking of direct een intake gesprek in te plannen voor individuele therapie. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk, maar mag uiteraard wel. Ik reageer binnen 48 uur op je contactverzoek via de email of telefonisch. Een afspraak kan vrijblijvend worden verzet tot 2 werkdagen van tevoren (48 uur van tevoren exclusief het weekend). Daarna wordt een ‘no show’ tarief berekend van € 65,-. Dit geldt voor een intake afspraak en individuele therapie afspraken. Het no-show tarief geldt ook bij een late afzegging wegens Corona gerelateerde klachten. Een sessie kan echter altijd worden omgezet naar een online sessie op dezelfde tijd. U ontvangt dan een email met link naar de online omgeving. 

Vergoedingen

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de individuele therapie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering (alternatieve zorg). Neem vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te informeren of dit ook voor jou van toepassing is. Onderstaand tref je een overzicht van zorgverzekeraars die in 2022 de kosten van individuele therapie deels vergoeden. Voor meer informatie over vergoedingen kijk op zorgwijzer.nl.

Kwaliteitsgarantie

Om mijn kwaliteit als therapeut te waarborgen, ben ik aangesloten bij de volgende verenigingen:

NVPA – Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen

RBCZ Register Therapeut in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

SCAG – Stichting Complementaire en Alternatieve Zorg – geschillenafhandeling

AGB-codes praktijk: 94-065222 en 90-056585

AGB-codes zorgverlener: 94-106493 en 90-048014

Klachten

Heeft u een klacht of bent u ergens niet tevreden over? Bespreek deze dan alstublieft met mij. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waar u mee zit. U kunt een klacht ook altijd bespreken met de cliënt-vertrouwenspersoon van mijn beroepsvereniging NVPA of de RBCZ. Daarnaast ben ik lid van de onafhankelijke geschillencommisie SCAG.

Privacy

Uw gegevens worden met de grootste zorgvuldigheid beschermd. Zonder uw toestemming zijn uw gegevens niet toegankelijk voor buitenstaanders. Voor contact of informatie uitwisseling met derden, zoals uw huisarts of bedrijfsarts, zal van tevoren schriftelijk toestemming aan u worden gevraagd.

Ik ben aangesloten bij: