010-2360981 info@devitalemens.nl

Coaching

  • Heb je de behoefte om stil te staan bij je huidige werksituatie en te reflecteren op wat je ervaart?
  • Dreig je vast te lopen in je werk of stagneer je in een project of samenwerking?
  • Werk je als leidinggevende en wil je sparren over jouw ervaringen in werk- en teamsituaties of wil je een veilige werksfeer creëren voor jouw team?
  • Werk je als specialist in een team en wil je meer impact creëren en een betere samenwerking bewerkstelligen?

Jouw ontwikkeling centraal

Wat je coachvraag ook is, misschien merk je dat je herhaaldelijk in dezelfde patronen terecht komt en deze wel wílt doorbreken, maar dat je niet zo goed weet hoe. Mijn coaching is ondersteunend, zonder oordeel of ongevraagd advies en geeft inzicht in jouw gedragspatronen en coping mechanismen. Ik sluit aan waar jij bent met jouw ervaringen en richt me op wat jij nodig hebt. Daar waar je jouw patronen als belemmerend ervaart, kun je deze met vergroot bewustzijn én inzicht in wat maakt dat deze ooit bij je zijn ontstaan, gaan loslaten en vervangen door effectiever gedrag. Je komt als het ware ruimer in je opties te zitten en voelt je energieker en vrijer in je contact met anderen. In de coaching begeleid ik jouw ontwikkelproces en daag ik je waar passend uit om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag in jouw unieke situatie.

Talent én plezier in je werk

Zo komt je talent én je plezier in je werk tot uiting. Je wordt blijer, weerbaarder en zichtbaarder. Je leert jezelf begrijpen op verstandelijk én emotioneel vlak en je leert communiceren met je verstand én je gevoel. Doordat je jezelf serieus neemt en innerlijke blokkades opheft, neemt je persoonlijke gezag toe. Hierdoor ga je ervaren dat je meer impact hebt op de situaties waarin je je bevindt of die je in het verleden overkwamen. Je maakt keuzes die bij jou en je natuurlijke talenten passen. Lees hieronder over de verschillende soorten coaching die ik bied en over de bedrijven en instellingen waar ik medewerkers, leidinggevenden en specialisten heb gecoached.

Heb je een vraag over coaching en wil je weten of ik jou of jullie organisatie kan helpen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek bij jullie organisatie of voor een intakegesprek voor coaching in Rotterdam.

Persoonlijke coaching

“Aan het einde van het coachingstraject heb ik promotie op mijn werk gekregen en ben ik met nieuwe uitdagingen aan de slag gegaan. Ik hoor regelmatig dat ik flink gegroeid ben in die periode. Dat komt zeker mede dankzij jouw coaching en daar wilde ik je nog eens voor bedanken. Het was een spannende periode waarin ik veel heb gehad aan jouw coaching. Dus nogmaals: dankjewel!”

Mirjam, Projectleider bij technisch adviesbureau

Persoonlijke coaching

“Ik heb de coaching ervaren als een hele prettige combinatie van me veilig voelen en uitgedaagd worden. Mijn gevoel van eigenwaarde en mijn vertrouwen in mijn beoordelingsvermogen zijn toegenomen. Daarnaast heb ik geleerd om grenzen te herkennen en ernaar te handelen. Ik geloof nu dat het kan: in verbinding met iemand zijn én mijn grenzen bewaken. Ik zeg gemakkelijker wat ik wel of niet wil in een werksituatie en communiceer helderder oven mijn behoeftes. Ook vind ik het gemakkelijker feedback te geven over hoe ik anderen ervaar.”

Suzanne, Consultant

Re-integratie coaching

“Ik heb tijdens mijn re-integratie geleerd beter voor mijzelf te zorgen, zaken die me dwars zaten te verwerken en me meer uit te spreken. Ik heb ook geleerd me kwetsbaarder op te stellen en te sparren over zaken waar ik mee zit. Ik hoef niet alles alleen te dragen. Inmiddels ben ik weer 100% aan het werk en wil je bedanken voor het leveren van maatwerk, daar geloof ik in en dat zie ik als jouw kracht.”

Ineke, locatieleider basisschool

Executive coaching

“Toen ik bij je kwam had ik diverse stressklachten en hyperventilatie. Door de sessies met jou zijn mijn klachten duidelijk afgenomen en bouwen deze ook minder snel op, ondanks dezelfde drukte en de verantwoordelijkheid die mijn werk met zich meebrengt. Ik zat zakelijk in een lastig proces, het heeft me geholpen om dit te bespreken en uiteen te zetten. Ik werd me ook gevoelsmatig bewust waar ik spanning van kreeg, voorheen onderdrukte ik dit. Daardoor heb ik stappen kunnen zetten die bijgedragen hebben aan een oplossing voor de lange termijn. Ik ben erg tevreden en krijg uit mijn omgeving te horen dat ik minder fel en gestrest reageer op situaties.”

Erik, Directeur/ eigenaar uitzend- en detacheringsbureau

Soorten coaching

Persoonlijke coaching

Wil je meer zicht op wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent? Bij persoonlijke coaching help ik jou om stap voor stap jezelf te accepteren, je behoeftes en je mentale belemmeringen te verkennen en vervolgens in beweging te komen en het beste uit jezelf te halen van binnenuit.
Lees meer

Executive coaching

Werk je op strategisch niveau binnen je organisatie als directeur, managing director, bestuurder of DGA, dan wordt er van je verwacht dat je er ‘staat’ en verantwoordelijkheid draagt. Samenwerken, verbinden en conflicten hanteren met diverse stakeholders vereisen moed, authenticiteit, een juiste ethiek en een goede balans tussen resultaat- en mensgerichtheid.
Lees meer

Re-integratie coaching

Als het werk of je persoonlijke leven zoveel van je vraagt dat je fysieke of mentale klachten hebt ontwikkeld en er sprake is van verzuim, dan begeleid ik je in de periode dat je ziek thuis bent en tijdens  je re-integratieproces. Mijn aanpak is uniek en gericht op een geleidelijke terugkeer zonder terugval, waarin je zelf de regie neemt in je re-integratie en herstelproces.
Lees meer

Coaching medisch specialist in opleiding

Tijdens je coschappen word je opgeleid als arts en leer je professioneel medisch te handelen én communicatief vaardig te zijn. Je werkt vaak in een complexe omgeving, waar je je assertief moet opstellen om je leerdoelen te kunnen bereiken. Kun jij je zichtbaar maken, een actieve houding aannemen en zo je leerdoelen bereiken?
Lees meer

Klanten van De Vitale Mens

Ik ben aangesloten bij: