010-2360981 info@devitalemens.nl

Persoonlijke coaching

Wil je meer zicht op wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent? Bij persoonlijke coaching help ik jou om stap voor stap jezelf te accepteren, je behoeftes en je mentale belemmeringen te verkennen en vervolgens in beweging te komen en het beste uit jezelf te halen. 

Voor wie?

Persoonlijke coaching is voor iedereen die in het werk tegen bepaalde situaties aanloopt en behoefte heeft stil te staan en te reflecteren. Coachvragen waaraan je kunt denken, zijn:

  • Omgaan met acute en/ of chronische stress situaties;
  • Geen plezier meer ervaren in je werk;
  • Preventie van burn-out en verbetering van je work-life balans;
  • Authentieker leren communiceren;
  • Beter leren samenwerken;
  • Ontwikkelen van persoonlijk gezag en professionele impact;
  • Assertiviteit ontwikkelen, grenzen kunnen stellen aan de werkomgeving;
  • Een goede balans tussen professionele afstand en persoonlijke betrokkenheid;
  • Moeite hebben met het maken van keuzes;
  • Ondersteuning en reflectie zoeken in een complex project of samenwerkingsverband.

Practische informatie

De eerste stap is het plannen van een afspraak voor een intake. Wanneer je me mailt, neem ik binnen 48 uur contact met je op. We starten tijdens een intake gesprek met het verhelderen en verdiepen van je coachvraag om tot een duidelijke doelstelling te komen. Alle informatie die je deelt in de coaching vanaf het eerste contactmoment wordt overigens vertrouwelijk behandeld. Wanneer je tijdens of na de intake aangeeft dat je verder wilt met een coaching traject, dan ontvang je een coaching offerte op maat. Het aantal sessies hangt af van je coachvraag en je uitgangspositie. Tussen de sessies zit meestal 2 tot 3 weken. Meestal heb je deze tijd nodig om nieuwe ervaringen op te doen en te experimenteren met nieuw gedrag. Zodra er een schriftelijk akkoord is op de offerte, gaan we van start.

Je hebt zelf de regie in de coaching en kunt bijsturen naar gelang de actualiteit en aangeven waar jij behoefte aan hebt.

Tussentijds wordt de coaching mondeling met regelmaat geëvalueerd en tijdens de laatste sessie zal de coaching schriftelijk worden geëvalueerd en besproken. Na afloop van de coaching blik je terug op een periode van groei en ontwikkeling. Vaak zet je stappen in je werk die beter aansluiten op jouw intrinsieke behoeftes en natuurlijke kwaliteiten.

Heb je nog vragen of wil je weten of je met jouw persoonlijke coachvraag bij mij terecht kunt?

Ik ben aangesloten bij: